Láska a cesta životom je naozaj nevyspytateľná. Nikdy nevieme presne, čo nám osud pripraví a koho prinesie do nášho života. To bol aj príbeh mladého a sympatického páru, ktorému osud poriadne zamiešal karty. Ich životná cesta nebola vôbec jednoduchá, no nezabudnuteľná určite.

Mladé dievča rozpráva o svojom príbehu lásky veľmi otvorene a so srdcom na dlani. Svoju prvú lásku stretla po dovŕšení 20 rokov. Sama priznala, že jej obdobie dospievania a puberty nebolo bezproblémové. Postupne sa menila na nepoznanie a aj to bol dôvod, prečo sa jej krásny vzťah po čase rozpadol.

„Nechcem ťa už ani vidieť, zničila si mi život.” častá fráza, s ktorou sa mladá žena stretávala pomerne často.

Sama si však bola vedomá toho, že pochybenie stálo predovšetkým na jej strane. Tieto nie príliš povzbudivé slová ju veľmi trápili a doslova sa jej vryli pod kožu. Mladé dievča trpelo pocitom nedostatočnosti a bolo presvedčené o tom, že pre každého je v živote len záťažou.

Všetko prišlo po štyroch rokoch….

Až štyri roky po rozchode sa toto dievča rozhodlo správať sa ako dospelé. V jeden večer chytila táto žena do rúk telefón a napísala svojmu bývalému priateľovi SMS-ku v znení, že jej to je všetko veľmi ľúto a že by to chcela odčiniť. V písaní správy tiež priznala, že ich rozchod bol skutočne neopodstatnený a sama nevie, prečo sa tak vôbec stalo. Na počkanie dievčine cinkla správa od svojho bývalého priateľa, ktorý ako keby čakal na tento deň. Ihneď jej napísal, nech sa prestane podceňovať a že to nie je len jej vina. Dotyčný priznal, že najkrajšie obdobie, aké kedy zažil bolo práve životné obdobie s ňou. Druhú stranu to veľmi potešilo a na svet sa pozerala oveľa optimistickejšie ako dovtedy.

Aj hádka môže zbližovať | Psychológia a vzťahy | Články | FIT štýl

Dvaja zaľúbenci si dohodli stretnutie po štyroch rokoch, ktoré dopadlo skutočne až nad ich očakávania. Ak si myslíte, že všetko sa nieslo v hanblivosti, ste na omyle. Predstavte si, že už po krátkom čase padli aj prvé horúce bozky a láskyplné objatia. Ešte v týždeň ich stretnutia si spoločne zakúpili krásny a nový byt, z ktorého si spoločne vytvorili aj svoje hniezdočko lásky. Sú v ňom šťastní dodnes.

Experti rozložili lásku na molekuly. Je ako kokaín, bez nej zažívame absťák

Zdroj: feminity.zoznam.sk, ČoJee!?| Foto: fitastyl.sk