Meno Mira Jaroša nám nie je neznáme. Venovanie sa deťom je jeho prioritou a to dokazuje aj svojimi pesničkami, ktoré venuje všetkým malým ratolestiam. Najradšej zo všetkého má však svoju mamu, o ktorú sa príkladne a s láskou stará.

https://www.instagram.com/p/B8UUQ2XHqJC/?utm_source=ig_web_copy_link

Keď si fanúšikovia prezerajú sociálne siete tohto talentovaného speváka, ťažko uveriť, že žije v Bratislave. Väčšinu svojho času trávi v Tepličke nad Váhom, kde chodí pravidelne navštevovať svoju milovanú mamu Štefániu.

Hoci jeho sympatická mama žije sama, osamelosťou rozhodne netrpí. Ak si však myslíte, že je to vďaka jej rovesníkom, mýlite sa. Miro Jaroš veľmi často pridáva na instagram rôzne fotografie so svojou mamou pri rôznych činnostiach. Či už hovoríme o práci v záhrade alebo niečom podobnom.

https://www.instagram.com/p/CAQhYxMHsJ1/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_5ffOEHI8U/?utm_source=ig_web_copy_link

Momentálne sa však objavila fotografia, ktorá vyvoláva humor u mnohých fanúšikov tohto známeho speváka. V dome jeho matky sa odohral žúr, pri ktorom nechýbali ani Mirovi kamaráti v zložení Tomáša Bezdedu a kamarátky Nikoly. Tancovanie s mamou o polnoci však hovorí za všetko!

„Mama mi prezradila, že niektorí kamaráti chodia k nám na návštevu, aj keď nie som doma. Iba tak, prehodiť pár slov, keď prechádzajú cez Tepličku. Momentálne dostávajú ako darček bazový sirup alebo pečený čaj, ktorý vyrába. Moja mama je super. Kamaráti majú u nás vždy dvere otvorené! Mama ich obskakuje, robí prehliadku bazových sirupov v originálnych fľašiach od alkoholu, núka zemiakové osušky, či čaj z byliniek. Smejeme sa nahlas, smejeme sa veľa, vyhlásil sympatický idol všetkých detí z kuchyne svojej mamy.”

https://www.instagram.com/p/CA0mTX1niPd/?utm_source=ig_web_copy_link

Zdroj: noviny.sk|Foto: Instagram.com