Ján Koleník zastáva vo svete herectva dôležité miesto. Ženy po ňom šalejú a vypracovaná postava a dni strávené v posilňovni sa odrážajú aj na jeho výzore. Za poslednú dobu sa život úspešného herca od základov zmenil. Posilňovňu vymenil za gauč a leňošenie. Čo sa stalo? Po dlhom čase sa konečne objavil na sociálnych sieťach a uverejnil dych vyrážajúce fotografie.

V novej minisérii Ultimátum bude hrať policajného vyjednávača Dana. Práve toto je dôvod, prečo bol nútený na istý čas zanedbávať svoj vzhľad. Nárast vlasov aj strniska svedčí o jeho novej hereckej postave. Ak sa však zadívate bližšie, šedivé pramienky vlasov tu zohrávajú taktiež svoju úlohu. Nie sú však výsledkom maskérov, ale samotnej prírody, ktorá to takto zariadila. Talentovaný herec priznal, že šediny spozoroval už dávnejšie, avšak ťažkú hlavu si z nich vôbec nerobí.

https://www.instagram.com/p/CA53Y1wHQfT/?utm_source=ig_web_copy_link

„Nakrúcam teraz zrelú postavu, ktorá je aj utrápená,” prezradil Janko Koleník.

Po dlhom čase sa konečne vráti pred kameru a objaví sa aj na televíznych obrazovkách. Priznáva, že to bude naozaj nezvyk po dlhšej dobe. Slovenský idol všetkých žien prezradil, čomu sa venoval počas domácej karantény.

https://www.instagram.com/p/B_3Gn-hAUR7/?utm_source=ig_web_copy_link

„Chodil som do prírody a ležal som doma, nemusel som sa pripravovať na nakrúcanie, na texty. Tie prázdniny, čo som si vypýtal od života, vidíte, príroda ich priniesla. Ležím, a nie hodinu, ale dni, celé dni preležím. Áno, ja mám veľmi rád to, že nemusím ísť nikam, že si netreba robiť plány,” povedal s dávkou humoru v hlase samotný herec.

https://www.instagram.com/p/CAdhyt3n7Ko/?utm_source=ig_web_copy_link

Zdroj: topstar.noviny.sk|Foto: Instagram.com