Ťažko uveriť tomu, že Sanel oslávil svoj prvý rôčik. Nehovorí sa nadarmo, že čas strašne letí a všetko ubieha mimoriadne rýchlo a bleskovo. Oslava jeho prvých narodenín sa niesla vo veľkom luxuse, zábave a radosti. Pre Jasminu a Rytmusa je malý Sanel naozaj všetkým a vystrojili mu honosnú hostinu, ktorá sa naozaj nevidí len tak často.

„Za ten (skoro) rok sme sa inak už niečo o rodičovstve naučili, hlavne to najdôležitejšie. Viete, akí sú podľa mňa najlepší rodičia? Milujúci,” zhodnotila posledný rok Jasmina.

https://www.instagram.com/p/CDHjnp-JW-V/?utm_source=ig_web_copy_link

U tejto bohatej rodiny sa niesla posledná júlová nedeľa v obrovskej oslave a zábave. Najbližšia rodina, priatelia, veľa jedla od výmyslov sveta, luxusné ozdoby, hračky, nápoje a skvelá hudba. Na oslave malého Vrbovského naozaj nič nechýbalo. Nechýbali ani rôzne farebné balóny a lampióny, ktoré spestrili celú oslavu. Samozrejme, že torta chýbať taktiež nesmela. Jej výzor bol honosný, krásny a niet pochýb o tom, že na torte sa podieľala Jasminina kamarátka, ktorá je vyučenou cukrárkou.

Sanelova torta (2)
Sanelova oslava

Oslava sa niesla aj v samotných deťoch, ktoré tu tiež nechýbali. Bazén so šmykľavkou, skákací hrad a mnoho detských atrakcií. Keď sa povie luxus, myslíme naozaj luxus a žiadny nedostatok.

Sanelova oslava (9)
Sanelova oslava (4)
Sanelova oslava (6)

Niet pochýb o tom, že rodičia Vrbovskí by svojmu synovi zniesli aj modré z neba. Na oslavu 1. rôčika nikdy nezabudnú a vždy budú na ňu s láskou spomínať.

https://www.instagram.com/p/CC0P7nlpe-j/?utm_source=ig_web_copy_link

Zdroj: topstar.noviny.sk|Foto: Instagram.com