Mladý, len 22 ročný Vinny Ohh už minul veľké peniaze za operácia a plánuje ešte viac. Čo ho k tomu vedie?

Volá sa Vinny, má 22 rokov a pochádza z Kalifornie v USA a prezentuje sa naozaj svojským spôsobom. Z jeho peňaženky už zaplatil viac ako 40.000 libier na plastické operácie a chirurgické zákroky, aby sa premenil na bytosť z inej planéty. Okrem iného nosí čierne výrazné šošovky a dlhé nechty, ktoré pripomínajú pazúry.

facebook.com/vinnyohh

V realite pracuje ako make-up umelec. Okrem iného verí, že nie je ani muž, ani žena. A tak jeho najbližší cieľ je stať sa bezpohlavným. Plánuje minúť ďalších 130.000 libier na odstránenie bradaviek, pupku a samozrejme pohlavného orgánu. Čaká na neho približne 110 zákrokov, ktoré musí absolvovať aby dosiahol to, čo si zaumienil. Jeho prvá operácia bola vo veku 17 rokov a týkala sa pier. Neskôr si nechal upraviť viaceré kosti v tvárovej oblasti a mnoho iných vecí.

Sám sa nechal počuť, že to nie je žiaden extrémny prejav ale obraz toho, ako sa on vo vnútri cíti.

Ďalej povedal:

„Nechcem, aby si ľudia mysleli, že sa chcem zmeniť na ženu. Môžem žiť bez pohlavných orgánov, tak prečo by som mal mať penis alebo vagínu? Nevidím dôvod, prečo by som nemal mať moje genitálie úplne odstránené a nemať tam dole vôbec nič. Mám za cieľ zmeniť pohľad spoločnosti na ľudské bábiky. Chcem aby všetci vedeli, že nezáleží na sociálnom správaní, ktoré prislúcha konkrétnemu pohlaviu.

https://www.youtube.com/watch?v=94-ytptHQSI

Zdroj: mirror.co.uk