Slovenský raper a člen skupiny H16, Majk Spirit, má za sebou úspešné albumy a vypredané koncerty a po dlhej dobe si ho našlo šťastie aj v láske. Keď si konečne našiel vážnu známosť, s odhalením jej identity si dal na čas. Po pár mesiacoch svoju vyvolenú konečne odhalil a vyplávalo na povrch, že ide o ukrajinskú modelku Mášu.

https://www.instagram.com/p/CADWtgXBtJz/

Ako sa zoznámili?

Oficiálne tvoria pár iba rok, no v textoch jeho piesní je spomínaná už oveľa dávnejšie. Majk prezradil nejaké detaily z ich vzťahu a aj to, ako a kedy sa vlastne zoznámili.

S Mášou sa stretli prvýkrát už pred 14 rokmi a toto stretnutie spomína aj vo svojej piesni Ženy treba ľúbiť. Spieva o nej ako o Ruske, aj keď je Ukrajinka.

,,Obaja sme boli deti, mali sme 17, on bol o niečo starší, ale nevedeli sme komunikovať. On nevedel anglicky, ja po slovensky, takže to bolo ťažké,“ spomína Máša na ich prvé stretnutie.

Avšak hneď na prvýkrát to dvojici nebolo súdené. Druhýkrát sa stretli až v roku 2019! Majk sa teda rozhodol urobiť veľký krok vo svojom živote a po čase randenia požiadal Mášu o ruku. Tentokrát o ňu už nechcel prísť!

,,Vlastne teraz v roku 2019 nás náhodou spojil osud,“ hovorí Majk.

https://www.instagram.com/p/B7OM6FQhGHO/

Chystá sa svadba?

Hovorí sa, že svadba by mala prísť do roka a do dňa od zásnub, a tak sa dvojici pomaly kráti čas. Sympatická bruneta prezradila, že si veľmi obľúbila Majkovu rodinu a taktiež povedala niečo viac o ich spoločných plánoch.

,,Počas korony sa všetko zle plánuje, ale chceme veľkú svadbu, pravdepodobne v zahraničí, niekedy na budúci rok. Tak snáď to bude na jar budúceho roka.“

https://www.instagram.com/p/B_IEwobhLa4/

Majk svojej vyvolenej nedávno venoval song plný emócií

Zdroj: topstar.noviny.sk | Foto: Instagram.com | Video: YouTube