December sa blíži a s ním aj množstvo nových filmov a seriálov, na ktoré čakáme celý rok!

Nadchádzajúci mesiac k nám čoskoro zavíta a okrem očakávaného snehu so sebou prinesie i množstvo nových filmov a seriálov.

Aj keď sa do kina tak skoro nedostaneme, stále máme prístupný internet na streamovanej aspoň väčšiny zo seriálov a filmov, ktoré nás čakajú.

sledovanie filmov a seriálov doma

Napríklad nás tento mesiac poteší:

Spider-Man: No Way Home (17.12.2021)

Prvýkrát v histórii je Spider-Man demaskovaný a už nie je schopný oddeliť svoj normálny život od života superhrdinu. Preto keď požiada o pomoc Doctora Strangea, stávky sa stanú ešte nebezpečnejšími a prinútia ho zistiť, čo to skutočné znamená byť Spider-Man.

National Champions (10.12.2021)

Tri dni pred zápasom futbalového šampionátu rozohrávač LeMarcus James a spoluhráč Emmett Sunday podnietia štrajk. Navyše vyhlásia, že nebudú hrať, kým nebudú všetci hráči spravodlivo odškodnení.

The Tragedy of MacBeth (25.12.2021)

Po tom, čo ho presvedčili tri čarodejnice, sa škótsky lord rozhodne stať kráľom.

West Side Story (10.12.2021)

Rozpráva klasický príbeh o zúrivom súperení a mladej láske v roku 1957 v new Yorku, preto si ho nezabudnite pozrieť už 10. decembra!

The Matrix Resurrections (22.12.2021)

Napríklad z akčných filmov nás čaká premiéra dlho očakávaného filmu z prelomovej série, ktorá nanovo definovala tento žáner.

The King’s Man (22.12.2021)

Objavte počiatky organizácie Kingsman na začiatku 20. storočia až po začiatok prvej svetovej vojny.

The Hating Game (10.12.2021)

Pre romantikov prinášame napíklad The Hating Game:

Dobrosrdečná Lucy Hutton je odhodlaná dosiahnuť profesionálny úspech bez kompromisov. Napriek tomu sa púšťa do neľútostnej hry proti jej chladnému kolegovi Joshuovi Templetonovi. Avšak namiesto krutého súboja v práci začne bojovať s jej rastúcou príťažlivosťou k nemu.

Diary of a Wimpy Kid (3.12.2021)

Greg Heffley je vychudnuté, ale ambiciózne dieťa s aktívnou predstavivosťou a veľkými plánmi byť bohatý a slávny, avšak najprv musí prežiť strednú školu. Podobne sa v príbehu objaví jeho najlepší kamarát Rowley, ale jemu sa navyše v živote vo všetkom darí!

Money Heist Sezóna 5.2 (3.12.2021)

Money Heist je jedným z najpopulárnejších seriálov na svete a preto na tomto zozname nesmie chýbať! Preto sa poriadne pripravte na poslednú časť španielskeho fenoménu, La Casa De Papel.

The Witcher Sezóna 2 (17.12.2021)

Rovnako sa vracia i seriál The Witcher, ktorý podobne ako Money Heist nájdete na Netflixe.

Emily in Paris Sezóna 2 (22.12.2021)

Emily pokračuje v hľadaní samej seba v hlavnom meste Francúzska.

Mohlo by Vás zaujímať:

Zdroje: whats-on-netflix.com, movieinsider.com|Foto: karray