Mnoho z nás má okolo seba milujúcich ľudí, či štvornohých miláčikov. Tí nám skrášľujú celý náš život. V momente, keď si človek kúpi domáce zvieratko, stane sa nevyhnutnou súčasťou jeho života. V živote každého však nastane aj chvíľa, v ktorej nás postihne žiaľ a smútok. Smrť je súčasť života, ktorej sa nikto z nás nevyhne. To sa stalo aj v živote nezabudnuteľnej Mariky Gombitovej.

Nie je žiadnym tajomstvom, že úžasná speváčka je už roky pripútaná na invalidný vozík. Počas týchto nie ľahkých rokov jej veľkú oporu poskytoval Lucky. Verný psík, bez ktorého život by si ani nevedela predstaviť. Život vie však naozaj prekvapiť. Oddaný spoločník Mariky sa však pobral na večnosť. Prestalo fungovať srdiečko, prestal sa smiať a už žije len v tom nebeskom svete. Odchod Luckyho nesie veľmi ťažko. Teraz jej spoločnosť robí už iba Láska. Druhý chlpatý maznáčik, ktorý jej dodáva energiu do nasledovných dní.

https://www.instagram.com/p/BVpye5mlLC_/?utm_source=ig_web_copy_link

„Milí moji priatelia, prežívam obrovský, neopísateľný žiaľ. Pred pár dňami ma navždy opustil môj milovaný psíček Luckynko. Odišiel do psieho nebíčka náhle v noci, doma, na zlyhanie srdiečka. Ďakujem Ti, Lucky, za všetky tie krásne chvíle s Tebou a lásku, čo si mi neustále dával. Navždy budeš v mojom srdci,” napísala Marika so slzami v očiach.

Marika oboch psíkov dostala v roku 2012 a od toho dňa boli nerozluční priatelia. Dnes však z krásnej priateľskej trojice zostala len dvojka, ktorá na Luckyho nikdy nezabudne.

https://www.instagram.com/p/BuKNhVOhYVn/?utm_source=ig_web_copy_link

Zdroj: topstar.noviny.sk|Foto: Instagram.com