Netreba pochybovať o tom, že momentálne si manželia Vrbovskí užívajú dovolenkové dni v Chorvátsku plnými dúškami. Každý deň pridávajú na sociálne siete rôzne fotografie, ktoré nasvedčujú tomu, že dovolenka sa im naozaj oplatila.

Jasmina Sanel

Oslava narodenín, rôzne exotické dobroty, plavenie sa na lodi a mnoho ďalších. Program nechýba ani v tejto rodine. Táto dovolenka predstavuje veľký zlom, keďže malý Sanel sa ocitol po prvýkrát pri mori a je to pre neho naozaj nezabudnuteľný zážitok.

Rytmus pri mori

Podľa príspevku, ktorý pridala Jasmina je viac než očividné, že Sanel zdedil pokožku snedej farby po rodičoch. Fotografia si vyslúžila mnoho pozitívnych komentárov a ohlasov. Hrdý otec Rytmus nešetril komentárom a napísal to, čo mal na srdci.

„Bez týchto dvoch by to bolo prázdne a nemalo by to zmysel. Všetko je v mojom živote tak, ako má byť a verím, že aj vo vašom. Každý prichádza na svoj osobný/posun skúsenosťami alebo sebareflexiou. Niekto na to nepríde vôbec. Viete prečo sme vlastne tu? Kvôli rodine,” zverejnil úprimné a milujúce slová Rytmus.

https://www.instagram.com/p/CCDa1mnp7me/?utm_source=ig_web_copy_link

Zdroj: topstar.noviny.sk|Foto: Instagram.com