Momentálna situácia vo svete nie je vôbec vyhovujúca. Na základe okolností, ktoré sa dejú vo svete sme nútení dochádzať na nepríjemné testovanie každý týždeň. V poslednom čase ľudia nedajú dopustiť na online objednávky ešte pred samotným testovaním.

Zoznam súkromných mobilných odberných miest - testovanie antigénovými  testami | Banská Bystrica

Či už ideme na testovanie spontánne alebo online objednávkou, testovaniu sa skutočne nevyhneme. Stalo sa Vám v poslednom čase, že Vás na testovanie nezobrali, pretože ste neboli zaregistrovaní a objednaní? Ak nie, môže sa Vám to stať veľmi rýchlo a nečakane!

Testovanie na covid si vyhľadajte cez internet | TOUCHIT

Ku koncu každého týždňa sa chodíme spoločne s priateľom svedomito testovať. Nikdy sme nemali s ničím problém, no minulý týždeň nás skutočne nepríjemne zarazil. Tak ako vždy sme sa išli otestovať. Hoci sme sa nikdy predtým neobjednali, nestala sa nám situácia, v ktorej by sme sa nedostali na rad. Teraz to bolo však všetko úplne inak. Dozvedeli sme sa, že odberné miesta v Nitre prijímajú piatky len objednaných občanov. My ostatní sme nemali šancu. Preto ak sa plánujete otestovať v Nitre, poriadne si premyslite, v aký deň pôjdete.

Odberné miesta v Nitre | TV Nitrička

Zdroj: ČoJee!?|Foto: nitralive.sk