Seriál Outlander sa dočká prequelu! Všetky podrobnosti sa dočítate nižšie!

Špekulácie o prequeli Outlander sa začali minulé leto, keď Deadline oslovil Starz ohľadom projektu, hoci to v tom čase odmietli potvrdiť.

Outlander sleduje príbeh Claire Randall, vydatej vojenskej zdravotnej sestry z roku 1945, ktorá sa záhadne prenesie späť v čase do roku 1743. Tam vstupuje do neznámeho sveta, v ktorom jej hrozí nebezpečenstvo. Keď je prinútená vydať sa za Jamieho Frasera, začína sa vášnivý vzťah, ktorý Claire núti vybrať si medzi dvoma úplne odlišnými mužmi v dvoch nezlučiteľných životoch.

outlander

Seriál, o ktorom Variety exkluzívne informovalo, že sa pripravuje už vo februári, bude mať názov „Outlander: Blood of My Blood“. Zameria sa na milostný príbeh medzi rodičmi Jamieho Frasera. Diana Gabaldon, autorka románovej série, vo februári prezradila, že práve píše knihu o Jamieho rodičoch.

Toto sú prvé oficiálne informácie o sérii a jej vývoji. Výkonný producent a showrunner „Outlanderu“ Matthew B. Roberts sa pripája ako scenárista a výkonný producent prequelu. Rovnako ako pri „Outlander“ bude štúdiom Sony Pictures Television.

outlander


„Outlander je strhujúca show, ktorá si zo sezóny na sezónu získava srdcia svojich fanúšikov po celom svete,“ povedala Kathryn Busby, prezidentka pôvodného programovania v Starz. „Sme nadšení, že môžeme odkrývať vrstvy tohto očarujúceho sveta. Chceme tak nášmu publiku priniesť pôvod toho, kde to všetko začalo. Matthew, Maril a Ronald budú aj naďalej vnášať do tejto novej iterácie svoju vynikajúcu víziu a kreativitu. Tiež sa už nevieme dočkať, čo sa stane ďalej.“

outlander

Osemepizóda 6. série „Outlander“ debutovala na Starz v marci po tom, čo sa produkcia oneskorila v dôsledku pandémie COVID-19. Okrem toho sa na siedmej sérii už pracuje a bude pozostávať zo 16 epizód.

Mohlo by Vás zaujímať:

Zdroje: variety.com, deadline.com  | Foto: IMDB