Jedna z najviac očakávaných udalostí tohto leta je konečne tu! Už v piatok vypukne LOVESTREAM ošiaľ! Tento rok sa organizátori prekonajú a privedú na Slovensko svetové hviezdy. Prinášame vám zoznam piesní, ktoré na festivale určite zaznejú!

Rag’n’Bone Man – Human

Hneď prvý deň festivalu začne vo veľkom štýle a areál rozozvučí svojím prenikavým hlbokým hlasom britský spevák Rag’n’Bone Man. Hoci jeho repertoár je široký a má na konte viacero veľkých hitov, pieseň Human je doteraz jeho najviac úspešným počinom. Na LOVESTREAM určite budete mať možnosť vypočuť si ju naživo!

Martin Garrix – Animal

Martin Garrix je meno, za ktoré si organizátori festivalu naozaj zaslúžia poklonu. Jeden z najlepších DJov sveta sa predvedie na pódiu v piatok večer. Nepochybne sa môžete tešiť na veľkolepú šou, na ktorej istotne zaznie aj ohromný hit Animal. Ten Garrixovi pomohol naštartovať kariéru ešte v roku 2013.

Alvaro Soler – Sofia

V sobotu na vás Alvaro Soler prenesie trochu latino energie! Jeho setlist je plný hitov, ktoré vás zaručene roztancujú. Práve pieseň Sofia otvorila Solerovi dvere ku sláve svojím skvelým rytmom a chytľavým textom.

Jason Derulo – Take You Dancing

V energickej atmosfére hneď nadviaže Jason Derulo, ktorý je kráľom tanečných hitov! Vybrať práve jednu pieseň, ktorú je možné označiť za jeho najznámejšiu, je v tomto prípade ťažké. Derulo totiž prichádza s obrovskými hitmi pravidelne. Take You Dancing je však jednou z jeho novších vydarených skladieb a na festivale vás naozaj roztancuje!

Michael Patrick Kelly – Beautiful Madness

Člen legendárnej The Kelly Family sa divákom festivalu predstaví v nedeľu. Vo svojej sólovej kariére je naozaj aktívny, a teda sa môžete tešiť na skvelú šou. Jeho pieseň Beautiful Madness pravdepodobne poznáte, a tak si ju v rámci jeho vystúpenia môžete zaspievať spolu s ním!

Imagine Dragons – Demons

Najväčšia hviezda druhého ročníka LOVESTREAM festivalu na vás čaká v nedeľu večer. Imagine Dragons je jedna z najpopulárnejších hudobných skupín súčasnosti. Vybrať z ich repertoáru jednu najznámejšiu pieseň je takmer nemožné, no pieseň Demons je dnes už nesmrteľnou klasikou. Emotívna hudba a hlboký text vás už túto nedeľu určite dostanú!

LOVESTREAM samozrejme prinesie ešte omnoho viac hudobných mien. Čakajú vás tri dni plné skvelej hudby, tanca a zábavy. Pokiaľ ešte nemáte vstupenky na slovenský festival roka, teraz je najvyšší čas si ich zaobstarať!

Mohlo by vás zaujať!?

Zdroj: lovestream.sk, youtube.com, allmusic.com / Foto: youtube.com/lovestreamfestival